Knøttene

Sunniva Haslund

Stilling: Pedagogisk leder
949 88 334

Sunniva er utdannet allmennlærer, med tilleggsfag i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. Hun har flere års erfaring som pedagogisk leder på småbarnsavdling. Hun er interessert i friluftsliv og håndarbeid.

Yamina E

Stilling: Barnehagemedarbeider

Yamina kommer fra Marokko. Hun har jobbet i Frognerbekken siden 2011. Hun liker matlagning og forming samt å være ute på tur.

Lina Jensen Diesen

Stilling: Barnehagemedarbeider

Lina har jobbet i Frognerbekken siden 2015. Hennes interesser er musikk og estestiske fag.

Monolitten

Ella (Elisabeth Maria) Strupstad

Stilling: Pedagogisk leder
940 59 538

Ella er utdannet faglærer i kunst og håndtverk. Videre har hun tatt barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. Hun har mange års erfaring fra barnehage, både som støttepedagog og pedagogisk leder på storebarnsavdeling. Hun er interressert i kunst og håndtverk, musikk og teater.

Ann Kristin Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ann Kristin er født i Norge, men er oppvokst i Brasil. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Ann Kristin har jobbet mange år i barnehage. Hun er opptatt av kunst og kultur.

Heidi Brung Hustad

Stilling: Barnehagelærer

Andre ansatte

Eva Larssen