Årshjul

Barnehagen har åpent hele året foruten romjula, påskeuka og sommerfeirien. Vi har også fem planleggingsdager i løpet av barnehageåret hvor barnehagen holder stengt.

Bursdagsfeiring

Når barna har bursdag lager vi krone, synger bursdagssang og heiser flagg. Foresatte kan ta med noe å feire med, for eksempel frukt eller smoothie.

Måned

Vinteraktivitetsdag

Mars

17. mai

Desember

Nissefest

Luciafeiring

Vinteraktivitetsdag

Hele barnehagen lager skiløype, aker og andre vinteraktiviteter. Med værforbehold.

Vi kler oss ut og har fellessamling. Barna lager egne kostymer i barnehagen.

17. mai feiring

Siste barnehagedag før 17. Mai inviteres foresatte til å gå i tog med barna til Frognerparken. Vi ser på skoletoget. Når vi er tilbake barnehagen og de foresatte har dratt feirer vi med pølser og aktiviteter.

Foresatte inviteres til sommeravslutning i barnehagen.

Luciafeiring

Barna går i Luciatog i barnehagen. Foresatte er invitert.

Nissefest

De som vi kler seg ut som nisser. Vi har fellessamling hvor vi synger julesanger og kanskje nissen kommer på besøk? Til måltidet serveres det risgrøt.