Knøttene

Yamina Eljeroudi

Stilling: Barnehagemedarbeider

Yamina kommer fra Marokko. Hun har jobbet i Frognerbekken siden 2011. Hun liker matlagning og forming samt å være ute på tur.

Monolitten

Ella (Elisabeth Maria) Strupstad

Stilling: Pedagogisk leder
monolitten@frognerbekken.no

Ella er utdannet faglærer i kunst og håndtverk. Videre har hun tatt barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. Hun har mange års erfaring fra barnehage, både som støttepedagog og pedagogisk leder på storebarnsavdeling. Hun er interressert i kunst og håndtverk, musikk og teater.

Sara Osman Adem

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ann Kristin er født i Norge, men er oppvokst i Brasil. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Ann Kristin har jobbet mange år i barnehage. Hun er opptatt av kunst og kultur.

Andre ansatte

Anette Moldenæs Simensen

Stilling: Styrer
mail@frognerbekken.no

Anette kommer fra Tromsø og har bodd i Oslo i mange år. Hun er utdannet barnehagelærer. Har også 1. avdeling i spesialpedagogikk og har tatt Styrerutdanningen. Anette har mange års erfaring som pedagogisk leder og som styrer, hennes interesser er språk og barns medvirkning.